Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Intézmények képes leírás - Felnémet.tlap.hu
részletek »

Intézmények - Felnémet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: felnemet.tlap.hu » Intézmények
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bükki Nemzeti Park

Bükki Nemzeti Park

A Bükki Nermzeti Park központja Felnémeten található, a régi plébánia épületében működő természetvédelmi hivatal. A plébánia épületét kibővítették, felújították, így hazánk első hegyvidéki nemzeti parkja, amely 1977-ben alakult, tevékenységét fontosságának megfelelő környezetben végezheti.

Iskola

Iskola

1993-ban adták át Eger legújabb iskoláját a Pásztorvölgyi úton, a felnémeti városrészben. Az iskola a régi 11. sz. Általános Iskola jogutódjaként működik. Tervezője Thoma Emőke építész. "Iskolánk dinamikusan fejl˜d˜, fiatal, barátságos, családias hely, ahol a gyermek társ és a kolléga barát. Fontosak az eredmények, de még fontosabb egymás megbecsülése, így a munka együttmˆköd˜ légkörben folyik. Az 1993-as alapítás óta kitartást és következetességet követel˜ munkával, sok változást és jelent˜s b˜vülést megélve kivívtuk méltó helyünket Eger város, s˜t - bátran mondhatjuk - a régió oktatási térképén..." írja Rázsi Botond, az iskola jelenlegi igazgatója.

Könyvtár

Könyvtár

2. sz. Fiókkönyvtár. Eger város több pontján működő fiókkönyvtári hálózat igyekszik az Önök lakóhelyéhez közelebb vinni a könyvtári szolgáltatásokat. A kölcsönözhető dokumentumok gazdag választékával és informatikai szolgáltatásokkal kívánjuk szolgálni a tanulás, az informálódás és a szórakozás terén a felnőtt és gyermek könyvtárhasználókat. Cím: Eger - Felnémet, Kovács Jakab u. 35. Könyvtáros: Vitkóczi Jánosné

Óvoda

Óvoda

Óvodánk Eger északi részén, távol a város zajától, a Berva völgyben található. A 104 férőhelyes óvodában jelenleg 91 fő kisgyermek nevelését végezzük. Kedvező tárgyi feltételeinket a meglévő eszköz készletünkön kívül a tágas, esztétikus helyiségek, a tornaterem, a fejlesztő szoba, a jól felszerelt nagy óvodaudvar, és a gyermekek egészségvédelme érdekében kialakított sóbarlang mutatja.

Pásztorvölgyi Iskoláért Alapítvány

Pásztorvölgyi Iskoláért Alapítvány

Alakulás éve: 1994. Az iskolában tanuló diákok tehetségének kibontakoztatásához és továbbfejlesztéséhez szükséges anyagi feltételek javítása, és külföldi kapcsolatok megteremtésének segítése, els∓mp;ilde;sorban a nyelvtanulás hatékonyságának növelése céljából. Az alapítvány számos területen segíti a diákok munkáját, tanulását, valamint a szabadid∓mp;ilde; hasznos eltöltésére irányuló törekvéseit. A hátrányos helyzet∓mp;irc; tanulókat egyedi elbírálás alapján is támogatja.

Tuti menü