Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Média Eger képes leírás - Felnémet.tlap.hu
részletek »

Média Eger - Felnémet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: felnemet.tlap.hu » Média Eger
Keresés
Találatok száma - 10 db
Eger Város Hivatalos Portálja

Eger Város Hivatalos Portálja

Eger Város Hivatalos portálja. A hivatali információs oldalon megtalálhat minden olyan adatot, mely Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalával kapcsolatos. Megismerkedhet a szervezeti struktúrával, beleértve a polgármester, az alpolgármesterek, a jegyző és az aljegyző hatásköreit és feladatait. Továbbá információkat szerezhet a hivatalban működő szervezeti egységekről, valamint itt teszik közzé az elektronikus információszabadságról szóló 2005. évi XC törvény által előírt kötelező, valamint a lakosságot érdeklő és érintő adatokat is.

Eger Városi Televízió

Eger Városi Televízió

Mi történik kis városunkban? Műsorok: Adó-zóna, AgriaSport, Állattársak, Bit-Bazár, Borban az igazság, Egri Arcok, Egri Magazin, Egy év - egy perc, Eger Archív, Élet-módi, Ezüstidő, Fogadóóra, Házimanók, Hit-Vallás, Kilátó, Kisebbségben, Környezetünk védelmében, Kultúr-Korzó, Margó, Mozaik, Péntek Esti Party, Pénzvilág, Sport +, Új évezred küszöbén, Várható filmek a TV Eger műsorán

Egerszín

Egerszín

Egerszín - Közéleti Kulturális Hetilap. Az elmúlt 168 óra hírei. Állandó programok, kiállítások, koncertek, filmek, egyéb rendezvények a szerte a városban. Fizessen elő és a postás házhoz viszi a lapot!

Eszterhází Károly Főiskola Könyvtára

Eszterhází Károly Főiskola Könyvtára

Eszterházy Károly Főiskola Tittel Pál Könyvtár és Médiacentrum, Eger Jövőkép: Az oktatás és kutatás támogatása. Küldetésnyilatkozat: Az oktatás támogatása kutatási-oktatási, információs, kulturális és szociális tevékenységek révén, valamint az IKT (információs és kommunikációs technológiák) felelős, hozzáértő és megbízható alkalmazásával. Mindezt azzal a céllal, hogy az oktatás minősége és ezzel együtt, a használók nyeresége értékelhető és érzékelhető módon növekedjen.

Heves Megyei Hírlap

Heves Megyei Hírlap

Ajánlás Az Axel Springer megyei lapját úgy ismertük meg, mint egy kiszámítható, korrekt hírforrást, amely segíti a helyi vállalkozásokat. Természetes volt számunkra, hogy amikor országos médiakampányt szervezünk, az Axel Springer portfoliójából választunk magazinokat, lapokat. Hiszünk benne, hogy a mai világban a nyomtatott sajtónak van a legnagyobb hitele, ezért örvendetes minden megjelenés számunkra az Axel Springer lapjaiban, legyen szó tudósításról, interjúról vagy hirdetésről. Jó szívvel ajánlom az Axel Springer nyomtatott és online kiadványait minden üzleti partneremnek, aki befektetni kíván a jövőbe.

Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék

Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék

Az egri Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék elméletileg jól megalapozott, erős gyakorlati tudást és olyan készségeket nyújt a hallgatóinak, amelyek nemcsak a média világában kamatoztathatók, hanem bármilyen, elsőrangú kommunikációs készséget, talpraesettséget és intelligenciát igénylő pozícióban is. A képzési program sikerét nagy mértékben elősegíti a főiskolán rendelkezésre álló, a magyar felsőoktatási átlagból kiemelkedő technikai háttér (Líceum Televízió, webrádió, laptop a hallgatóknak), valamint a komoly szakmai múlttal és gyakorlattal rendelkező oktatók.

Líceum Televízió

Líceum Televízió

Kövesd figyelemmel a Líceum Televízió adását! Minden nap 10.00 és 18.00 órai kezdettel! Küldetésünk: A főiskolások színvonalas gyakorlati képzéséhez megfelelő szakmai- és technikai környezet biztosítása. A közszolgálatiság előtérbe helyezésével olyan műsorszerkezet kialakítása, amely tükrözi a főiskola diákságának és oktatógárdájának szakmai, tudományos, kulturális és sport életét. A főiskola képzéseinek bemutatása úgy, hogy abból a pályaválasztás előtt álló fiatalok tájékozódni tudjanak. Színvonalas tájékoztatás, szórakoztatás. Olyan képzési és továbbképzési formák megvalósítása, amelybe bevonható a Líceum Televízió. Együttműködés a hazai- és külföldi felsőoktatási intézményekkel (műsorok cseréje, tudományos-, kulturális életük bemutatása). Célközönség: - A főiskola dolgozói és hallgatói - Eger város középiskolás tanulói - Eger város értelmisége

Média Eger

Média Eger

A Média Eger Nonprofit Kft. Eger Megyei Jogú Város kommunikációs cége, mely a Városi Televízió Eger Nonprofit Kft. és az Egri Média Centrum Nonprofit Kft. összeolvadásával alakult meg. Közel negyedszázados tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel komplex kommunikációs szolgáltatást nyújt, négy saját médiumban és más felületeken.

Rádió Eger

Rádió Eger

A Rádió Eger 101.3 már 17 éve ad ritmust a városnak, és veszi fel Eger tempóját. Nemcsak a zenében, hanem a fontos közhasznú információkban is. Az elmúlt évek alatt Eger legkedveltebb rádiója megtalálta a hallgatókhoz vezető utat, egyre többen hallgatják műsorait, szinte minden évben vezet a hallgatottsági felmérések adatai szerint. Az egri és Eger környéki emberek figyelmére méltán számíthat változatos műsoraival, igényes hírszolgáltatásával. A Rádió Egert a kiegyensúlyozottság, a kiszámíthatóság jellemzi, ennek jegyében frissítettük föl 2008 februárjától arculatát, tartalmi elemeit, még inkább igazodva a hallgatók igényeihez szokásaihoz. Tettük ezt annak reményében, hogy az elmúlt 17 év értékteremtő műsorszolgáltatása az elkövetkező időszakban is meghozza az adáskörzetben élők elismerését és szeretetét. Minden hallgatóját köszönti a Rádió Eger 101.3 csapata!

Hirdetés
Szent István Rádió

Szent István Rádió

A Szent István Rádió 2000. augusztus 20-án kezdte meg sugárzását a miskolci FM 95,1 MHz-es, illetve az egri FM 91,8 MHz-es, összekapcsolt frekvencián. 2002-ben a sátoraljaújhelyi FM 90,6 MHz-es, illetve a hatvani FM 94 MHz-es, majd 2011-ben a tokaji FM 101,8 MHz-es frekvenciákkal egészült ki, mely lehetővé tette másfélmillió hallgató elérését. A határon túl, Szlovákiában és Ukrajnában is fogható a rádió.. A határon túl, Szlovákiában és Ukrajnában is fogható a rádió. A Szent István Rádió a folyamatosan, napi 24 órában sugároz, regionális közműsor-szolgáltató adóként. Műsoridejében főként közszolgálati jellegű műsorok hangzanak el, amelyek átfogják a mindennapi élet egészét, a gazdaság, a társadalom és a kultúra minden lényeges kérdéséről szólnak. Elsősorban az emberi hangra épít, a szöveg aránya a zenéhez képest 53,45 %. A zenei világa is nyugodt, szeretetteljes hangvételéhez igazodik. A Szent István Rádió hamar népszerűvé lett, és nemzetközi ismertsége lehetővé tette, hogy már 2001-től a Keresztény Rádiók Európai Konferenciájának megbecsült tagjává váljon. A Szent István Rádiót a Magyar Katolikus Rádió Alapítvány működteti. A Szent István Rádió adása a T-Home IPTV-csomag Webrádió szolgáltatásával is hallgatható.

Tuti menü