Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szállás, étkezés képes leírás - Felnémet.tlap.hu
részletek »

Szállás, étkezés - Felnémet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: felnemet.tlap.hu » Szállás, étkezés
Keresés
Találatok száma - 7 db
János Vitéz Panzió és Étterem

János Vitéz Panzió és Étterem

A panzió és étterem 2006. nyarán nyitotta meg kapuit Eger felnémeti városrészén, a 25-ös fő út mellett, de nyugodt környezetben. A szomszédban van Eger egyetlen gólyafészke! A panzió igényesen berendezett szobáival áll rendelkezésre, mely megfelelő kiindulópontot jelent a város és a régió felfedezéséhez. Éttermünkben a hagyományos magyar ízek mellett megtalálja a nemzetközi konyha számos remekét is, ételeinkhez a legkiválóbb egri borokat kínáljuk. Vállaljuk csoportok étkeztetését valamint családi, baráti rendezvények lebonyolítását. Terasszal és klímatizált belső teremmel várjuk kedves vendégeinket.

Lovas Apartman

Lovas Apartman

2+2 fő, fürdőszoba, konyha, tv, kert (kemence, hússütő, nyársaló) medence. Lovak, lovaglás, lovaskocsikázás az erdőben is. Eger szélén vagyis Felnémeten, a belvárostól 5 percre, kerékpárút, bükki túraútvonalak közelében (a szilvásváradra induló vonat 5 perc gyalog).

Pizza és minden más!

Pizza és minden más!

Étel, pizza házhozszállítás. Online ételrendelés, internetes pizza rendelés országszerte már 254 étteremből és pizzériából. Kiválasztott körzet: Eger - Felnémet

Pizzafaló

Pizzafaló

Pizzafaló, Eger - Felnémet, Szarvaskői utca, Ételrendelés, helyben készült pizza: online rendelés, telefonos rendelés, közel 50 féle pizza. A kínálat a weblapon megtalálható. Szállítási idő: 50 perc, csomagolás: ingyenes, szállítási díj: nincs. Minimum rendelés: 1000 Ft

Primavera Vendégház

Primavera Vendégház

A szálláshely jól megközelíthető. Autóval Budapest felől a 25-ös főútvonalon kell végigmenni a városon, ha elhagyjuk a nagy bevásárló központot(TESCO, OBI, LIDL), elérjük a kissé falusias atmoszférájú Felnémet városrészt. Az út hamarosan kettéágazik. Itt tovább kell haladni a 25-ös főúton, de a kettéágazástól már csak mintegy 200 méter után jobb kéz felé be kell kanyarodni (sarkon Bútorbolt) és egészen jobbra kell tartani. Ez már a Posta köz, ahol jobbra a második épületben találhatók a vendégszobák. Tömegközlekedéssel akár vonattal, akár busszal érkezünk a városba, a következő autóbuszokkal lehet eljutni: 10, 10/A, 11, 11/A, 14. Ezekről az Egri út megállóhelynél kell leszállni.

Rozalinda Cukrászda

Rozalinda Cukrászda

Rozalinda Cukrászda Tulajdonos: Papp Ernőné Cím: 3300 Eger, József Attila utca 8. Térkép segíti a tájékozódást. Helyben sütött torták, sütemények. Finom, házias ízek, udvarias kiszolgálás. Megrendelés személyesen és telefonon is.

Szivárvány Vendégház

Szivárvány Vendégház

A Szivárvány Vendégház, Felnémeten, falusias környezetben található. Felszerelt konyha, zárt parkoló, családias hangulat várja az utazót. A címe és fotója a weblapon megtalálható. A Magánszálláshelyek link alatt ABC sorrendben vannak felsorolva a szálláslehetőségek.

Tuti menü